Service in etiketten!

Advies en offerte

Wanneer u interesse heeft in één van onze oplossingen, komen we bij u ter plaatse. Na analyse van de doelstellingen en randvoorwaarden zullen wij een voorstel op maat samenstellen, rekening houdend met uw productiecapaciteit, productieomgeving en budget. Door onze jarenlange ervaring, know-how en productkennis garanderen wij u kwalitatieve en efficiënte oplossingen voor alle geautomatiseerde printing-oplossingen. Onze analyse en gedetailleerde offerte is uiteraard vrijblijvend. Vul ons offerteformulier in om een analyse en offerte aan te vragen.


Leveringen en termijnen

B&D Etiketten staat voor stipte en duidelijke leveringstermijnen. Gezien de continuïteit van uw productie sterk afhankelijk is van een correcte en vastgelegde leveringsdatum, is dit uiteraard razend belangrijk. Wanneer u een bestelling plaatst, wordt deze meteen gekoppeld aan een vaste leveringsdatum van uw producten. B&D Etiketten kan zelf instaan voor de levering van uw producten.


Bestelling op afroep

Mogelijkheid bestelling op afroep om te genieten van de beste prijs en levering op één dag.


Garantie en herstellingen

B&D Etiketten levert alle hardware met de geldende fabrieksgarantie. Indien er zich problemen voordoen met één van uw printers, zullen wij alles in het werk stellen deze op een zo kort mogelijke termijn te herstellen en terug in werking te stellen. Bij grotere problemen zullen de toestellen worden hersteld door de fabrikant zelf. Om deze periode te overbruggen beschikt B&D Etiketten over een gamma vervangtoestellen, zodat uw productie kan worden verdergezet. Voor grotere bedrijven met kritieke printing-toepassingen kunnen we een onderhoudscontract afsluiten met gegarandeerde productie-continuïteit.


Nazorg en bijdrukken

Ook na de plaatsing van uw hardware of levering van uw etiketten, software of TTR's staat B&D Etiketten steeds ter uwer beschikking. Alle bijbestelling worden uiteraard snel en vakkundig afgeleverd, alsook alle aanpassingen aan vaste of variabele inhoud kan door ons worden verzorgd.