A4 Etiketten

A4-etiketten voor laser/copier toepassingen

Meer dan 60 verschillende formaten zelfklevende etiketten op A4 en A5 voor laser, copier en inkjet. Alle mogelijke combinaties materialen en kleefkrachten. Extra wit, mat, hoogglans, PE PP, fluor, gekleurd en naar keuze bedrukt met logo etc. Kleefkrachten: standaard permanent, afneembaar, superstrong, deepfreeze en textiel.


Formaten

Klik hier om de standaardformaten te downloaden.


Materialen

Extra Wit permament 70/60

70 gr extra wit frontpapier op drager van 60 gr met permanente belijming. Het standaardproduct voor laser, copier, inkjet en offsetdruk. Meest gebruikte kwaliteit. Wordt ook gebruikt als verzendlabels voor

Extra Wit afneembaar 70/60

70 gr extra wit frontpapier op drager van 60 gr met afneembare lijm. Laat zich zeer eenvoudig verwijderen zonder sporen na te laten. Wordt gebruikt bij tijdelijke etikettering.

Permanent 70/80

70 gr extra wit frontpapier op drager van 80 gr met permanente lijm. Kwaliteit die gebruikt wordt als er dikkere constructie nodig is. Stijver materiaal met minder kans op krullen.

Super Strong 70/80

Kwaliteit met dezelfde dikte als 70/80 maar met sterkere permanente belijming.

Deepfreeze 70/80

Kwaliteit met dezelfde dikte als 70/80 permanent. Kleeft op koude (-30°) en vochtige ondergrond, applicatie -10° Gebruikt men voornamelijk in sterk gekoelde ruimtes. Het kleven op dozen die in diepvries staan, producten die bevrozen zijn,…

Hoogglans

Kwaliteit die heel glanzend is met permanente belijming en zorgt voor de beste digitale afdruk. Geeft uitstekende resultaten op de meeste kleurencopiers. Niet geschikt voor inkjet.

Standaard kleuren

Dezelfde kwaliteit als 70/60 permanent maar in een kleur Beschikbaar in Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw

Fluo kleuren

Opvallende kwaliteit die veel voor logistieke toepassingen gebruikt wordt. Beschikbaar in Rood, Geel, Groen, Oranje

Machine gestreken

Kwaliteit die licht gesatineerd is en die zich beter digitaal laat bedrukken. Deze wordt gebruikt als men meer uitstraling aan het product wil geven.

Opaak wit permanent

Kwaliteit die gebruikt wordt om foute informatie te overkleven en niet meer leesbaar te maken. De lijmzijde van deze kwaliteit is zwart.

Pharmalabel

Kwaliteit die bijzonder soepel is en heel makkelijk rond kleine proefbuisjes kan kleven.

Piggy back

Kwaliteit die na het kleven nog een extra inliggend label bevat. Bestaat uit 2 toplagen en 2 lijmlagen.
Formaten en prijzen op aanvraag

Polyethyleen HDPE

Bijzonder geschikt voor buitentoepassingen. Een dikke kunststof die vooral gebruikt wordt voor labelen van chemische vaten, IBC’’s, (zee)containers,...vanwege de BS5609 certificering. PE is enkel geschikt voor printers die degelijke diktes kunnen verwerken.

Whitecoat film

Speciaal geschikt voor het bekleven van moeilijke oppervlaktes en buitentoepassingen. Een hoogwaardig label. WCF is enkel geschikt voor printers die degelijke diktes kunnen verwerken.

Polyester

Dunne kwaliteit die veel gebruikt wordt voor buitentoepassingen. Etiketteren van toestellen, containers,… Zowel laser als copier beprintbaar.
  • Wit Mat: standaard kwaliteit
  • Transparant mat: doorzichtig matte kwaliteit
  • Transparant gloss: doorzichtig glanzende kwaliteit
  • Aluminium: zilverkleurige constructie op basis van aluminiumfilm. Voor het maken van kenplaatjes